Tillbaka

Åkte tillbaka igår kväll. Kom tillbaka till sjukhuset runt 20.30.
Kändes skönt att få sova ut ordentligt, var orolig över att jag inte skulle kunna sova alls...

Nanna blev superglad över att jag kom tillbaka. Jag hade förväntat mig samma reaktion av min familj när jag kom hem iförrgår...

Folk har börjat ifrågasätta mitt namnbyte.. Om jag verkligen är säker på det här. Jag blir så ledsen. Elliot är ett unisex namn, även om det används med på killar än tjejer. Folk tror att jag kommer få svårt att skaffa jobb och sånt ifall jag byter namn. Det tror inte jag. Men jag blir så ledsen när folk ifrågasätter mina val, jag ska äntligen få vara mig själv, varför får jag inte vara det?
"Du har ju bröst och grejer"...
Ja, men jag har inte valt att ha det! Jag har inte valt att födas som en tjej när jag egentligen är en kille. Jag har inte valt något av det här!
Ibland undrar jag om det är meningen att jag ska krypa tillbaka till mitt skal och va tjej igen, bara för att alla andra vill det. Men jag tänker kämpa. Tänker inte ge upp nu. Inte efter vad jag har fått kämpa igenom med mig själv i 12års tid! Glöm att jag går tillbaka nu!

Bye for now.
/ Elliot.



Hemma

Det var rätt jobbigt att komma hem igår.. Kändes som om ingen hade saknat mig. Dessutom var mitt rum fyllt med tjejkläder överallt, så det va jobbigt att sova där inne...
Så, så fort jag vaknade så drog jag till Åsa för att komma bort lite. Nu sitter jag och väntar på mat.

Senare ska jag kanske dra till Ante och lira lite tv-spel. Boys night, liksom :)

Vi får se om jag kanske återvänder till sjukhuset tidigare... Jag mår inte så himla bra.. Men, vi får se som sagt.

Bye for now!




Underbart!

Hela dagen igår och idag har varit helt fantastiska.
Fick permission igår och fick komma hem till min pappa och mina älskade djur.

Igår piercade jag mig och idag har jag varit på aspberger och adhd utredning. Ska fylla i några papper och så träffar jag psykologen igen den 20e.

Folk har äntligen börjat kalla mig Elliot och Han. Känns helt fantastiskt! Mina syskon har börjar kalla mig bror och folk har varit så otroligt stöttande! Mitt liv känns helt underbart just nu!

Update 11/3 2015

 

RSS 2.0