Blä för utslag!

Zup homies? Ja, vad ska man säga? Typ alla i Sverige har varit insnöade idag, inklusive mig! Tur var det kanske att jag är sjuk ändå så jag slapp göra ett försök med att ta mig någonstans idag? Jag är just nu grymt seg i kroppen, det började redan för ett par dagar sedan men har inte påverkat mig jätte mycket. Sen igår kväll började det klia överallt på kroppen, vilket gjorde mig galen! Vaknade till och med mitt i natten för att det kliade så mycket. Började nästan tro att jag skulle klia sönder huden! Jag var nästan nära på att hämta en sågtandad kniv och klia mig med! Men jag har istället hittat en annan bästa vän som gör det jobbet utan att skära sönder mig - EN HÅRBORSTE! Funkar perfekt! Så.. När jag vaknar på morgonen kliar det fortfarande överallt och då ser jag anledningen... FUCKING NÄSSELUTSLAG! Jaaaadååå! Alla här vet nog att jag råkar ut för nässelfeber några gånger om året när jag har en infektion i kroppen. Så den passade väll på nu och gav mig en rejäl klåda som aldrig slutade klia! Tur att vi hade allergitabletter hemma som jag kunde ta, så nu kliar det inte längre! Dock blev jag rätt dåsig av dem och somnade med kudde, täcke och min gosedjurshund Leo, framför teven! Lite prickar är fortfarande kvar men de kliar inte längre, vilket är SÅÅÅHÄÄÄÄR skönt!
 
Snöovädret har lugnat ner sig iallafall, funderar på om man ska ta en liten tripp ner till centrum och köpa sig något gott.. Är sugen på någonting.. Vi får se! Ska iallafall äta middag först - pappas berömda korvstråganoff! (Stavning?)
Vet inte riktigt vad jag är sugen på.. lite godis kanske? Kakor? BALLERINAKAKOR!? Älskar ballerinakakor...
 
Fick också reda på något tråkigt idag.. Vår hund hemma hos mamma, Harley, har gått bort... Vet inte anledningen men fick reda på de på facebook.. Eftersom att jag inte har så mycket kontakt med mamma längre så har jag inte fått reda på så mycket.. Vad som än hände så mår han bättre nu utan smärtor och sjukdomar! Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! ♥
 
Väntar på att min älskade Lana ska ringa mig.. saknar hennes röst.. Vet inte vad hon gör just nu men hon är upptagen iallafall, eftersom att hennes mobil är avstängd! Tror hon jobbar eller kör..
 
Nä nu ska jag ta och göra något annat för en gångs skull.. ska äta och sen ska jag lunka ut i snön!
 
See you later! ♥

YOOLOOO!

Tänkte säga godmorgon, men klockan är snart 16.00... Jag har sovit så himla dåligt de senaste dagarna. Det börjar med att jag först inte kan somna på nätterna oavsett hur trött jag är.. Det är som att jag har myror i kroppen som gör mig så himla rastlös och jag kan inte ligga still! Sen när jag väl somnar så vaknar jag flera gånger ur min sömn och kan sova i flera timmar. Men när jag väl har vaknat (efter 10 timmar) så känner jag mig fortfarande inte alls utsövd. Det känns som att man har sovit i 3-4 timmar och är tvungen att gå upp! Jag drömmer så knäppa saker om nätterna också och jag minns nästan alltid vad jag drömt. Mina drömmar kan påverka mig under en hel dag. Så drömmer jag om någonting som verkligen är jobbigt, så slutar det oftast med att jag har en dålig dag.. Jag skulle vilja ha någon form av drömtydare eller något så någon kan förklara för mig varför jag drömmer som jag gör! Skulle vara coolt att gå till någon spågumma också...
 
 
Nu är jag iallafall vaken, men skulle kunna sova i flera timmar till. Jag älskar att sova, det är skönt.. även om man får lite ångest varje gång av att kolla på klockan sen.. Sover oftast bort dagarna och det ger mig väldigt lite dagsljus. Många säger att det påverkar mycket hur man mår och så, men jag är väldigt mycket av en nattmänniska och sover bäst när det är ljust ute, det är som en trygghet... Självklart påverkar min dygnsrytm mina dagar väldigt mycket, speciellt när jag måste till skolan eller praktik.. Jag är ofta trött, mår illa och kroppen strejkar.. Men jag gör mitt bästa ändå och det är de som räknas (vad jag vet). Jag saknar min flickvän varje dag vilket också gör det jobbigt. Jag vill kunna må bra utan henne också, att bara kunna sakna henne när hon inte är här, men ändå glädjas av att göra andra saker.. Men just nu är hon det enda som håller mig samman från att rasa samman, så att vara utan henne för länge gör att jag verkligen mår jätte dåligt... Idag mår jag dock helt okej, vilket är skönt.. Det enda som är jobbigt nu är att jag börjar bli sjuk igen! Hostar och har ont i halsen.. Alltid något med luftrören!!! Blir tokig..
 
 
Juste, jag har blivit av med jobbet typ. Jag var lite ledsen över det, men har insett att det inte gör så mycket just nu för jag trivdes inte helt hundra på mitt jobb. Jag älskade alla människor och krögare som var supersnälla och så, men att jobba sådär många timmar på natten utan att äta ordentligt och bara kunna dricka läsk, kaffe och vatten och äta lite jordnötter, gjorde att kroppen sa ifrån. Jag började bli sliten efter ett tag och ibland kräktes jag efter jobbet.. Eftersom att jag har fått reda på att jag har låg ämnesomsättning så behöver jag äta regelbundet för att magen inte ska strejka. Jag mår jätte dåligt i kroppen och mår super illa om jag inte äter när jag är hungrig. Vilket är irriterande då jag försöker banta!
 
 
Ja.. vad ska man göra idag? Jag orkar inte göra så mycket faktiskt.. Ska nog bara ta det lugnt, plugga lite kanske... Vi får se! Kallt som fan ute. Jag hade velat gå ut på en promenad, powerwalka lite, men har så dåliga skor så lär både frysa och ramla på is, haha. Vi får se vad jag gör... Vill ändå hitta på något, vill inte bara ligga hemma idag... Men finns inte så mycket att göra en sån här dag..
 
 
Saknar min dator.. sitter vid vår gamla burk i vardagsrummet, den sugeeeeer... Men aa, min dator är helt paj så kan inte fixa min blogg eller en ny header överhuvudtaget. Vill göra lite videobloggar också men det går ju inte helleeeeer!!!
 
Well well.. Ska ta och försöka äta någonting, sen får vi se vad jag gör idag..
 
See you later!

RSS 2.0