Systemet! Mohahaha!

Ni hörde rätt!
Eftersom att jag fyllde 20 i lördags så gick jag på systemet för första gången idag, för att köpa mig och min underbara flickvän en liten flaska mousserande vin! Vi har 10 månader imorgon och eftersom att hon tyvärr var tvungen att åka hem idag så fick vi småfira lite idag istället! Slutade som vanligt med att vi båda grät floder när vi skulle skiljas åt.. Att tänka på det nu gör mig gråtfärdig nu med.. Det känns lättare att lämna varandra när man vet när man ses nästa gång, nu vet vi inte det... Bläh, ensamheten kväver mig! Jag känner mig så hel med henne och utan henne är jag inte komplett på något sätt alls... Smärtan går nog över om några dagar, så att man liksom står ut! Längar till den dagen vi flyttar ihop, kommer bli underbart!
När vi väl var inne på systemet så blev vi såklart totalt uttittade av personalen, eftersom att de trodde att vi antagligen var typ 12år gamla! Sen när vi väl kom till kassan så möttes vi av den surigaste jävla kärringen någonsin! UUUUSCH!
 
Folk frågar ofta mig hur vi då kommer att klara av att stå ut med varandra om vi bor med varandra. Mitt svar är att vi alltid "förnyar" vårt förhållande med att alltid ändra på de "dåliga" bortser från varandras brister och aldrig glömmer bort vad vi ser i varandra. Detta gäller även i sängkammaren! Vi hittar alltid på nya saker och varierar saker i vårt förhållande och det håller det vid liv! Många glömmer bort sånt. De lämnar varandra för smågräl eller andra saker. Men jag VET att hon är den rätta i mitt liv, så varför kasta iväg det? Jag älskar henne <3
 
Imorgon är det skola! Tim (min låtsaspappa) ska kolla med sin kompis ang elcigaretter. Jag tänkte köpa en och han kan tydligen fixa lite billigare, så de nice! Har beställt ett batteriskal till min iphone också från ebay! Fan första gången jag handlar där också! Haha, vuxen poäng? Nä, skojar bara!
Eftersom att skalen va så billiga så beställde jag åt min kompis också så hon kommer ge pengar tillbaka till mig! Kostade typ 100kr styck! (+frakt, billig frakt!)
 
Nu ska jag prata klart med min älskling i telefon tills hennes tåg kommer sen ska jag gå duscha!
Såå... See you later!

Ny start på livet!

Som ni kanske ser så har jag raderat nästan 90% av alla mina blogginlägg. Anledningen är för att jag innan framställde mig själv på ett väldigt negativt sätt. Jag mådde ofta dåligt och skrev från och till om tidigare förhållanden och mitt dåvarande mående. Men nu har jag en underbar flickvän som jag varit tillsammans med i snart 10 månader! Den 30 maj har vi varit tillsammans i ett helt år och jag är lyckligare än någonsin! Jag har aldrig tidigare haft ett sånt här långt och seriöst förhållande och jag hoppas det håller för evigt! Hon är verkligen allt det där jag letat efter. En person som kan stå ut med mig, som inte dömer mig för mina brister och som kan lugnt stå och vänta när jag är arg, tills jag lugnat ner mig! Hon är mitt allt! <3

Jag kände att mitt liv som var tidigare inte har någonting med det att göra i mitt liv just nu, så jag valde att radera det och gå vidare! Idag är jag en så otroligt mycket starkare person! Jag skäms inte lika ofta över min diagnos längre och nämner den väldigt sällan. Jag ser mig nu mera som en otroligt stark person för att jag klarat mig igenom otroligt mycket skit och motgångar. Jag kämpar än! Jag känner att min diagnos inte längre är det som gör mig till den jag är, det står bara på papper. Det är precis vad det är - ett papper!
Jag har också börjat träna för att höja mitt självförtroende, och det funkar faktiskt! Tränar varannan dag så de dagar jag inte tränar får jag lite smått ångest över att jag inte kan bränna mina kalorier jag äter om dagarna, men man får vänja sig med att det är okej! När jag kommer mer i form kommer jag nog börja träna nästan varje dag istället!

På lördag fyller jag 20år och jag ser fram emot det faktiskt! Känns lite konstigt att inte kalla sig själv för tonårig längre.. Men jag lär inte växa upp helt ännu, haha! Kommer för evigt vara lite små barnslig! Pokemon forever! <3

Nu ligger jag i soffan med feber och träningsvärk! Längtar tills imorgon då min fina tjej kommer hit! Visserligen kommer hon jätte sent, så jag hinner träna innan och sånt!
Nu ska jag fixa lite mannagrynsgröt till middag, eftersom pappa inte pallar laga mat. Sen går jag och duschar och går och sover! :)
See you later!


RSS 2.0